Fundringar...

Jag har som en fundering... Det här med snö innan jul. Varför ligger den aldrig kvar? ... Igår var det ju alldeles underbart med snö och kall luft. Vem beställde regn? Inte jag i alla fall. Jag vill reklamera regnet och beställa julaftonssnöflingor istället. Nån som kan ordna??

Fundering två... varför är det så otroligt gott med julmust kring jul och inte med påskmust vid påsk. Det  är ju faktiskt samma sak. ... eller??

Nu till en lite mer allvarlig fundering..... Det här med relationer. Det är ju som ganska svårt... man vill så mycket så att det gör ont åå får man inte så dör man... eller nåt ;P... Allvarligt nu. När man träffar någon så är det ju fantastiskt härligt och man vill ju träffa personen i fråga så ofta som möjligt. Man blir glad och pirrig i kroppen... man behöver inte sova lika mycket som vanlig för det känns otroligt viktigt att prata i telefonen halva natten.... man tycker att det är fantastiskt att någon kan ha samma värderingar som en själv.... och när man väl träffas så glömmer man omvärlden för en stund.... men när bestämmer man att man är på? att man är två.... när bestämmer man sig för att kasta sitt hjärta och hoppa efter för att se vart man hamnar? Ååå framför allt... vågar man??

Finns det några bra svar?!

Kommentarer
Postat av: veronika

Åh herrgud vilka frågor du har=) våga satsa säger ja bara, vågar du inget vinner du inget heller. O satsar du inte, så vad har du vunnit dårå?Kör på du gumman!bamsekramen

2008-12-03 @ 14:55:07
URL: http://varmlandskan.blogg.se/
Postat av: Ulrica

Veronika... ja visst är det bra frågor :)Ååå du har helt rätt. Statsar man aldrig så vinner man ju heller aldrig något. Du är klok du :)

Bamsekram tebax

2008-12-03 @ 15:59:09
Postat av: Sophie

Jag kan reklamera regnet! :D Imorgon bitti fixar jag det okej?



Julmusten.. Jaaa nåt äre ju!



Kärleken? Kasta hjärtat du bara... Det kan bli HUR BRA SOM HELST! å blir inte det så blir det bra ändå!



KRAM PÅRE

2008-12-03 @ 17:58:33
URL: http://www.sofiatarberg.com
Postat av: Ulrica

Sophie... du är en ängel som kan fixa regnet :) Ordnar du snöflingorna oxå?? Åååå det där med hjärtat tål att tänkas på... jag har lite dålig kastarm just nu ;P



KRAMA TEBAKA

2008-12-03 @ 20:51:08
URL: http://http:/
Postat av: Ellen

Men Ulla, nu börjar det väl bli dax att skriva lite nya "fundringar" igen va? hihi



Kram e.

2008-12-09 @ 13:27:34
URL: http://twinsisters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0