Day by day...

Så var det vanlig vecka igen.... fast för mig är det ledighet heeela veckan. Jaa mycket har hänt sen jag skrev sist. Har som behövt tid att samla alla tankar som rusar i mitt huvud. Har haft ett tuftt veckoslut. Det började ju alldeles lysande med födelsedag å allt, meeen sen gick det utför.....Är det något av det som har hänt som jag vill dela med mig av??? Näää, de personer som jag vill ska veta vet redan.

Tack till alla snälla människor som gjorde min lördag till en bra dag trots allt. Tack världens bästa Elaine. för att du finns vid min sida och för att du alltid har kloka ord över Tack till en viss person som gjorde min lördagskväll lättare att ta sig igenom. Tänk vad ett glas vin å ett bra samtal vid ett köksbord kan göra :) 

Jaa, nu är det onsdag.. Vad händer då resten av veckan??? Har ingen plan. Tar dagen som den kommer, day by day. Mitt mål den här veckan är att jag ska ha en bra ledighet med mina älsklingar som är hos mig denna vecka. Känns som en alldeles lysande plan tycker jag själv.

Statusen för lägenheten är följande: kök klart - check, vardagsrum som går att leva i - check, gardinstänger - check, gardiner överallt - non check, gardiner i kök - check...... Skulle kunna hålla på i all oändlighet, finns hur mycket som helst kvar att göra..... meeen då är ju jag rätt petig oxå ;)

NU - ut å åka snowracer med barnen
SEN - fixa nån nyttig middag
SENARE - mysa med barnen å kanske se Ronja Rövardotter
IKVÄLL - mysa i soffan alldeles själv med en bra bok, eller det kanske är nåt bra på TV:n??
ÖNSKAS - någon att ligga sked med....

Ta det där med skedliggning med en nypa salt....man kan inte få allt man önskar sig... Eller kan man??

Jaaa... hörs då!

Den lugnaste dagen...

Skärtorsdag.... världens lugnaste dag på jobbet. Telefonen är tyst, de personer jag sökt under morgonen är på påskledighet. De enda vettiga jag gjort under dagen är... hmm.... vad var det nu då. Ja just ja, ingenting. Har i och för sig hittat heta bilder på David Beckham - killen som är het så länge han är tyst :)

Imorgon är det födelsedag, 25 år.... för sjunde gången. Känner liiite press för att få iordning i lägenheten innan tjocka släkten kommer på besök, meeen det hinns nog med på något sätt. Det gäller bara att få undan alla tomma flyttkartónger... undra vart förrådet ligger någonstans??? Världens bästa farmor kommer på besök, då gäller det att "fiinporslinet" är framme :) En eventuell utgång på kvällen hägrar oxå. Har hört rykten om att det är 30+ på Oscar.... nu när jag fyllt 25 så måste jag ju komma in ;)

Planen för idag
NU - ta mig i kragen å få något vettigt gjort idag
OM 3 min - världens bästa E hämtar upp mig för en liten tripp till Birsta
SENARE - stooorhandla mat
IKVÄLL - gardinupphängning och lokalisering av förråd

Ville bara dela med mig av min "påsktupp"

Glad påsk!

David Beckham

Mitt hjärta brister...

Idag 07:26 ringde min dotter, 4 år till mig. Hennes fråga: Mamma varför flyttar du nu, jag vill inte vara utan dig....... Jag grät som ett barn när vi hade lagt på luren....


Ny dag - nya utmaningar

Den största utmaningen igår var att skruva ihop det nya köksbordet från IKEA. Jag brukar ha lätt för IKEA möbler, men igår var det svårt. Är det någon som försökt skruva skruvar som kräver en stjärnmejsel med en vanlig skruvmejsel?? Det har jag - inte så lätt.

Har som hört om ett trevligt fika på lördag. Blir alltid lika glad över sådana iniativ. Bra jobbat E! Jag är även öppen för förslag om kvällsaktiviteter. Har som plats hemma hos mig i fall några känner sig manade att komma och hälsa på. Har även musik som det går att shake that boty till.

Utmaning idag att hitta en stjärnskruvmejsel som passar till skruvarna i bordet. Claes Olsson kanske har? Ett glas vin å lite Justin ....då går det nog bra att få i hop bordet.

NU - jobba tills klockan blir 17:00
SEN - Snabbis till Claes Olsson
SENARE - JAM med världens bästa JAM-tjej :)
IKVÄLL-skruva, skruva, skruva

Känns som att det kommer att bli tajt om tid.


Shopping.....

Jaa som för kanske alla tjejer så är shopping en hobby för mig... ååå allra bäst är det när man shoppar "piffing" till hemmet :) Som jag berättade så har jag ju precis flyttat. Så i dag är det shoppingdag med inköp till nya lägenheten... jippie.... Efter jobbet bär det av till vårt shoppingmecka - BirstaCity och IKEA. Stort Tack till Invar Kamprad. Där ska det inhandlas grejer vill jag lova, pappsen följer med å han har kopplat släpvagnen efter bilen :) Kan ju behövas, min pappa känner mig....

Planen...
Nuu - jobba klart (och inredningssurfa lite)
Sen - shopping :)
Senare - piffa i ny lägan å skruva IKEA möbler
Ikväll - ligga å myyyysa i min säng å bara njuta 

Someone who care to join me??


Hmmm...övertalad

Joo... till slut så blev man som det... övertalad att blogga.
Oj kommer jag verkligen att ha tid att sitta å skiva om vad som händer i mitt liv.... hmmm... jaaa jag lägger ju ner rätt mycket tid på att läsa om vad som händer i andra peroners liv sååå.... lite omstrukturering av tiden så är jag i hamn :) Vem vill veta vad som händer i mitt liv var min fråga? Vi får väl se...

Ny situation för mig.... Jag har flyttat och bor helt själv varannan vecka.... i en helt underbar lägenhet med egen uteplats... värsta villakänslan. Det känns bra. Det som känns mindre bra är att varannan vecka är jag utan mina små älsklingar....hur ska det gå??? Säkert jättebra, meeen det gäller ju att fylla de veckorna med roliga aktiviteter. Några förslag??

Sitter på jobbet och bloggar...inte sååå smart. Nu är det dags att göra någon nytta.

Sooo over and out....... for now ;)


RSS 2.0